Thursday, February 7, 2013

ChitChating..ting ting ting

Secara Jujurnya. MamiNory nak buat pengakuan... specialllll advice untuk Married Woman, Housewife, Mothers or Widow...,

Ai memang suka lepak2 ni.. tapi bukan lepak MT (atau lebih dikenali - Mesyuarat Tingkap) huhu.. bukan apa... Dari awak dok lepak borak2 yang nth apa2.. pasal laki org ni.. laki org tu... Org ni makan ayam la, tulang la...makan KAKI la... Org ni bergaduh dgn bini la, bercerai la.. addoiii.. TAK PENTING la mek oii..

Awak melepak,  rumah awak berterabur macam rumah gua yg takda penghuni.. suami awak makan g beli kat gerai luar (yang belum tentu bersih dan berkhasiat nye), anak awak lapar2 kat rumah.. apa kebendanya tu... Sebok sangat nak tau "Perkembangan Semasa" la kononya tapi apa pun tak boleh... haiihhh, please change your 'UGLY" social activity dear....

OK. ai bukan tuju kat sapa-sapa pong entry ni (i mean individu..its general for those are married, housewifey, mothers or widow).. tapi sapa yg makan lada hitam dia lah yg panazzz kannnnnnn... kuang kuang kuang...

Sebenarnya lepak tu memang penting... untuk hilangkan stress. Tapi buatlah secara "SOPAN".. dan jangan overdossssss lepak.. alah kalau ketagih sangat  awak buat lah teh tarik ke cekodok ke.. ajak member2 datang umah.. hah lepak lak kau sampai puas... sambil2 tu lg bagos kalau awak sambil mulut sebok bercerita tangan berjalan... sambil2 buat mengait ke... belajar resipi masakan ke... alah susah2 sangat main la kaler2 buku kanak2 tu kan... haaaaa tadelah nampak sangat awak tu asyik nak mengata orang je kan... at least ada jugekkk yg awak buat selain melepak.. ye dop? saya respek kalau org - org Majlis MT ni boleh buat sesuatu yg mcm ni..

Baiklah. Sudah cukup-cukup sudah.....Cukup sampai disini saja... Daripada batin terseksa.. Lebih Baik ku pergi saja.... haaaa cheewahhhh thanks Nirwana Band.. macam sesuai gitu lagu awak untuk Post ai kali ni... Ok Dokie Cutie Pie.. mana yg baik jadikan iktibar, mana yg ai terover..jangan tibai ai k? ai cuma nak uoouulss sedar keburukan MT ni.. yelah... dari sebok nak jaga tepi kain org... baik awak kait kain awak sendiri ye dop? biar nampak cantik gitew.. 

p/s: Ai ni bukannya sombong tak join uouulsss berborak tu ha... tapi tu lah.. macam yg ai cakap tadilah kan... ok takpa kalau u oulss nak i join you MT make sure u made for me cekodok eith tea first.. hahaha.. k bye.



No comments: