Wednesday, August 1, 2012

Tweet Tweet..!

Semalam saja gatal tweet  @Nash_IdrusLVG dia ni pelakon, model senang nak kenal dia husband pada sazzy falak.. ;) dan sekarang adalah seorang business man.. hehehe... korang kalau perasan dia jadi model iklan adabi.. sumpah lawak iklan tu bila first time tenguk! tapi bila dah 3-4x not bad! Iklan yang super cute! hehehe.. 

So, cerita dia macam ni.. semalam lepas tenguk iklan tu terus tweet dia.. 'iklan makanan dalam tin tu..u nampak kelakar!..hehe' hahahahah! sumpah aku tak sangka dia reply : 'Hahaa... Saya ialah "adabi clown"..' aiyoo... rasa sebe salah pulak.. tapi seriously dia sporting... 


hehehe.. apa pun nash.. u memang sporting lah bro!.. k.bye!  ;p



2 comments:

sHima AzMir said...

dia hargai peminat tu..dier balas ur tweet..mood JELEZ...nasi bukan aaron aziz!ngeee

gloryahatty said...

hikhikhik... langsung nak beli adabi produk banyak2.. ehh? ;p.. tulah.. kalau lah aaron yg reply.. histeria gamaknya.. :p