Wednesday, February 22, 2012

password

fuhh!, berpeluh dahi....

Tetiba blog aku takley bukak... 'wrong password' pastu email gmail sume takley bukak... ergghh agak tegezut jugaklah... napa tetiba takley.. padahal password yang sama je aku pakai... ;( maybe ada yang nak test skill kut kat gmail kuh..tapi takpalah.. takda apa pun yang diorg dapat.. aku bukannye ar-retis pun...." mak tak kesah pon nak......!' hehhehe...

Lastly dapat gak bukak.. kene reset password bagai... hurm... sapalah punya keje ann? tapi takpa.... kuh tak marah pon... sebab tak penah pon hapdet mende2 yang tooooopersonal + financing information kat blog atau pun email... ;)

Apa-pun.. syabas kerana anda berjaya buat saya terkial-kial nak bukak blog senirik... hehhehehe ;p

No comments: