Tuesday, January 31, 2012

Titipan Gambar ke Solo, Indonesia..

Woahh tajuk Mailing International gitu kennn.. hehhe.. actually ni amanah dari Mak Saudara kuh kat Melaka tu.. untuk hantarkan gambar2 mereka ke Kampung Halaman Cik Mila di Solo, Indonesia... ;) huhu.. sebulan aku 'terrrsimpan kemas' gambar-gambar ni kat dalam kereta... baru la teringat nak Scan n emailkan gambar2 tu.. hehhe 'maafin awie ya cik Mila...lupak kok'... ;p apa-pun kuh happy bila dah send sume gambar2 tu..

Email pada Kak Siti, adik Cik Mila 

hah... tu dia Cik Mila kuh.. possing ala-ala manja gitteeww ;)
anak - anak Cik Mila, yang keluarga mereka di Solo, Indonesia rindui.. ;)
(Tudung biru: Jannah, Buat Peace: Tasnim, Little Boy: Ridhuan) 

OK, done! hehehe... Semoga Cik Mila dapat balik ke sana lagi bila ada rezeki ;) InsyaAllah.... muahhh.. babai...

No comments: