Wednesday, January 18, 2012

Geisha - Lirik - Pergi Saja

note ; suka lirik lagu ni.. n rentak lagu yang sentimental... ;p

terima kasih tuk luka yang kau beri
ku tak percaya kau tlah begini
dulu kau menjadi malaikat di hati
sampai hati kau telah begini
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* berkali-kali kau katakan sendiri
kini ku tlah benci, cintaku tlah pergi
pergi saja kau pergi, tak usah kembali
percuma saja kini hanya mengundang perih
cukup tahu ku dirimu, cukup sakit ku rasakan kini
janji yang selalu ku ingat hingga mati
kau setia hingga ku kembali
repeat *
pergi saja kau pergi, tak usah kembali
percuma saja kini hanya mengundang perih
buang saja kau buang cinta yang kemarin
perasaan tak mungkin percayamu lagi
cukup tahu ku dirimu, cukup sakit ku rasakan kini
pergi saja kau pergi, tak usah kembali
percuma saja kini hanya mengundang perih
buang saja kau buang cinta yang kemarin
ooo percayamu lagi
tinggalkan saja diriku, semua kan percuma
cukup tahu ku dirimu, cukup sakit ku rasakan kini

3 comments:

Naddy Amat said...

Lagu nie aku ade post kat fb..best kan.
lagu nie mcm kene je dengan kehidupan.

gloryahatty said...

heheh.. yepppp! lagu ji terbaik tuk layan.. ;p xtually lg ni aku tak pernah kenal pun ada kumpulan geisha.. pastu.. sorang member send lagu ni kat aku.. pastu aku terus search lagu2 Geisha yang lain.. ;P lagu2 dia memang layan..

Anonymous said...

love this song's!