Tuesday, January 31, 2012

berus oh berus!

Pagi!,

hahaha! korang tau napa berus? alaaaa berus kain tu.... muahahah! puas aku nak ilangkan kesan pecah kaki kat tapak kaki ni.. macam2 try.. beli batu tanah liat laaa....beli krim la... letak losyen la.... tuk sental kat kaki ni....

haihhhhh! last skali ada satu hari tu.. aku lik Melaka.. then kaki aku itam gila... dah lah tapak kaki aku crack! last2 aku nampak ada berus kain  kat tepi dinding.. aku apa lagi... aku letak sabun... aku berus kaki aku guna berus kain tu.. muahahahah! lantak la! geram nye pasal tenguk kaki yang kotor lagi pecah ni... tanpa melengahkan masa aku berus kaki aku sepuas hati... hah! hambik kau....

lebih kurang mcm
ni berus tu
3 hr kat melaka.. tiga-tiga hari aku wat pangai tak senunuh tu... tapi hari kedue tu.. aku sanggup g kedai mamak kat simpang umah nenek aku tu g beli berus kain semata-mata nak berus kaki! hahahah! suami aku penyabar orangnya.. nk layan perangai isteri yang kurang sabar ni hah.. nak taknak dia layankan je lah ye dop! hahahaha!

Pastu aku lik ketempat asalku... then mcm biasa la... aku pakai batu yang aku beli tuk gosok kaki.. uishhh! kat ctu nampak perbezaannya tau... guna berus kain lagi bersih dr guna batu tu.. woahhh.. rypanya Jalan penyelesaian selama ni ada depan mata.. tapi aku tak penah cuba! hahahahha tu lah kata orang.. belum cuba belum tau kan.... ;p Sekarang berus kain amat aku sayangssssss hahahaha TQ berus kain!

Seriously kaki aku betambah baik.. korang try la... kalau yang crack tu.. serious bersih weh...! aku tak tipu.. sebab dah try senirik..lg pun cut cost jugak.. hahaha! takyah beli produk crack bagai! hehehehhe.

Renung-renungkan dan selamat beramal.... mmuuahhhh

Selamat Mencuba!!

(tapi bukan guna berus sabut tau, guna berus kain yang kecik sikit tu, yang tempat berus dia halus tu...
alah.. kalau perempuan mesti tau nye berus tu salu untuk apa)

No comments: