Wednesday, January 11, 2012

1+1 = 2, ABC, Animal, Science(^_~)

Hello Blog,

Hari ni  dah masuk hari ke-3 kuh ngajar anak-anak buah tuisyen... hehhehe.. memula ingat nak buat terbuka untuk tadika 6 tahun - 12 Tahun (kira-kira untuk subjek UPSR) tapi lepas hari yang ke-2 (semalam) Yesss! I can't.. sebabnye... Yelah... mana nak masak lagi, nak basuh kain.. dan ................... hehehehhe yelah 8pg-5ptg aku keje kan.. jadi tak cukup masa kat ctu... Takpelah... ajar anak buah pun dah oke.. hehehhe... at least boleh jugak riuhkan rumah aku yang blom ada budak kecik tu.. hehhehe



Budak Perempuan Comel yang rambut 
panjang ni lah MIRA! 

Setakat ni... Little Kiddies yang blaja Isnin - Jumaat (8.45pm - 10.30pm)  is Mira ;)
Sorang budak yang cerdik... tak perlu ajar banyak2 kali.. Senang ingat apa yang di ajar... & Serious masa tengah belajar... :) luvusayang.... Sebenarnya sebelum tusyen ngn kuh.. aku selalu ajar die masa duduk serumah dengan mertua dulu.. ;) jadi... tak susah nak ajar Budak  Comel ni...







Selain Mira.. aku ajar amar.. tapi ammar cuma sekali sekala.. sebab dia ada tuisyen  dekat tempat tuisyen yang lebih baik sebab tahun ni dia UPSR, jadi ummi dia nak yang terbaik untuk dia... (ummi dia kak sue.. ;)

**ammar yang baju merah, sebelah tu faiz**

Selain dari 2 orang ni.. ada lagi sorang si comel yang suke datang ikut masa ngn mood dia... Si kecil Sofea.... ;)

*sofea - baju kurung putih*



Rasa terisi kekosongan hati bila ada budak2 ni... ;) Momy memang garang tau.. tapi momy sayang semua! Momy marah sebab momy sayang... taknak anak-anak buah momy tersalah etika dalam kenal do's and dont.. ok kiddies?

Sayang semua anak-anak buah kuh... mmmuuaahhhh'''''' loveallofusomuch!

No comments: