Wednesday, December 7, 2011

fuuhh!

wahhh tajuk ala-ala sensasi gitu! heheheh... wow.. dalam tempoh Satu minggu kuh kerja seorang diri sebagai clerk di Office... Memebe2 yang lain kata 'Wow, heaven la kau.....' yawnnn..... heaven gila la sangat! ;(
Kene bantai dengan event2 yang mengong.... otak penuh dengan pengisian data-data... kejap nak buat tu.. kejap kene buat ni... Astagfirullah al-azim.... Kejap orang ni mintaak tolooonnggg kejap orang tu mintak ntah apa nth... fuuhhh! memang mencabar... tapi Syukur Alhamdulillah....

Semuanya dapat diatasi dengan agak tenang (walaupun dalam kepala otak nih penuh dengan berpikir!) yelah.... tak semua benda yang perlu ada tu... memang ada depan mata.... masa tu nak.. tak semestinya masa tu jugak ada.. jadi... kat sini banyak ajar akuh macam mana nak atasi STRESS.... hahahha (padahal mmg stress nak mampos) tapi Stress tak lama.. lepas jumpa kawan2 yang lain... borak2... gelak2.. dapat jilangkan rasa tekanan tu... Itulah pentingnya sebuah ikatan persahabatan....


;) i love my self, family, & friends fuuuhhhh! hehehhehe chow!

No comments: