Sunday, October 16, 2011

Mood ; Mengemas

Mengemas rumah.. sampai rasa semua tangan kaki kepala otot-otot semua nak tercabut berkecai.... hurm.. penat gilak nih!... tapi takpalah... penat sekali-sekala kan.. hehehe... last-last husband akuh tak larat nak pindah kan barang dah ke rumah sewa baru tu.... kitorang lembik gila... yelah.. harap je tade baby ag.. tapi barang umah.. ya ampunnnnn..... tak sangka banyak camnih..... termasuklah pinggan2 mangkuk yang dah macam boleh buat kenduri kawen tu ha....insap insap...memang pasnih g mana-mana.. memang aku takkan beli dah pinggan mangkuk.. tggu yang ada ni berderai2 barula aku beli baru...muahahahhaha...

hurm, esok dah keje... seriously aku battery memang 'kong' gila... husband aku apatah lagi....dah hari ni tak jadi angkat barang.. jadi terpaksa kitorang tangguhkan dulu buat sementara waktu... alamatnya lagi 2-3hari la kut... huhuhu (beria-ria la pulak sebelum tu ngupdate kat bbm ngn fb bagai...lastday kunun....hikhikhihk) Ahad nih ikut ofis g Sabah... haiyrak... sure2 esok keje belambak! tapi Noridatul.... kuatkan semangat anda! huuaarrggggh!

K lah ngantuk sangat dah nih.... nite ouuulllsss... mmmuuuahhhh


No comments: