Monday, October 31, 2011

Latest Update...

Yawn! lama giler tak hapdet blog nih.. ;) Last update 21 Okt 2011.. hurm...

Banyak jugak nak kene update (untuk lepaskan segala-gala yang terpendam dalam hati ni) ok. Gambar untuk post ni tade ;( sebabnya... gambar sume nye blom di kumpulkan... dan setiap kali ada benda yang best.. kamera aku salu buat hal! Batery takda la... tak bawak la... haiyarkk... (sebenarnya for sure salah tuan kamera jugak kan? hehehe)

Pheewww! memang penat teramat sangat, tapi segala2nya puas.. dan berjalan dengan lancar dan baik..Alhamdulillah...... yelah mana tak nya.... this month... 19 oct my beloved hubby nye bufday.... time tu lah nak plan surprise bufday party... time tu jugak kene kejar dateline untuk ke Sabah.. (ke Sabah????) haaaaa... itulah... memang aku tak penah cakap kan dalam post sebelum2 ni? kekekeke.. sebab hati aku berat nak kesana.... tapi aku ambik ianya sebagai satu cabaran dan hasilkannya dengan keazaman yang kuat.. Alhamdulillah...syukur.. semuanya 'baik-baik' belaka... sampai la skrg ni.. aku menanggung masalah kesihatan sikit! muahahahahahhahaha! padan muka aku.. tu lah.. nak cabar diri sendiri sangat kan? ngeh ngehngeh... dengan kerja nye.. pindah rumah nye (huh? pindah rumah??? jeng jeng jeng...) dengan surprise nye lagi.. aiyo.... fenin la fenin...akibatnya.. settle je semua tu... aku kena demam,batuk kuat, selesema, muntah sampai la masuk hari ke-4 ni hah.. masih tggk batuk lagi... sampai dada aku senak membatuk-batuk tak genti..

ok lah. next post akan di ceritakan satu persatu cerita menarik untuk tempoh 1 minggu yang lepas.

TQ for READ!! ;)

No comments: