Monday, September 19, 2011

Kesah Cuti ku - Kunjung Mengunjung
Khamis sampai Jumaat... Non-stop bergerak kesana-sini


Khamis - kenduri... kat Rumah Ibu Mertuaku.

Jumaat -  Open House Rumah Kak Sita,kakak ipar kuh. Jumaat tu jugak.. Mak, Baba, Kak Sue, Abg.Zamir, Ammar, Mira, Azwin, Abang Ziman & Family beraya kat Rumah Biru Jalan Mati ku.. hehehhe thanks datang... saya & suami amat gembira dengan kedatangan ali keluarga ke rumah kami... Love the moment...

Sabtu -  17 September...Buat Sambutan bufday Mak kat rumah Pantai Dalam... Selamat Hari Lahir Mak... Sayang Mak!! (; Lepas tu kami sekeluarga pergi Beraya kat Rumah Pakteh aku kat Taman Putra Perdana (jauhhhh oooo....), Then pergi Selayang.. Raya pulak rumah Paklong, Then diorg sume pakat start enjin kete.. Raya kat Rumah Biru Jalan Mati ;)  hehehe.. bestnye ada org ziarah teratak ku tu!.. nanti nak buat open house pulak lah.. hurm... tapi tak sure bila... nnt akan ku buat jugak! jangan risau semua! ;)

Malam nye pulop - Singgah sungai Besi... nak jumpa dayah! huk aloh... maaf dayah! ambo lupo..... sib baik dah malem ambo ingat jugok... ambo singgah la dop?

Ahad - Ingat nak lepak je kat umah... pastu dapat call...dari sedara c dia... ajak p damansara... abang saudara dia nye Open House!.. wahhh... makan je keje Time raya ni kan.. haha! 

Okey, tak banyak pic yang diambil... sebab mungkin terlalu banyak makan! hahahaha! Layan je la.... :-

@ Kak Sita Open House, cel..bufday faiz

atikah & kakak nye, anak abang ziman

sapo nih? hahahah! kakak aku kata tak hagak2 nak pakai camni g
jalan rayo! heheheh... aku gatal nak pakai baju nih.. sebab dah lama
tegantung je kat dalam lemari tu ha...

@Rumah Biru Jalan Mati, thanks pada ahli keluarga yang datang ;) 

Little princess cooking!

MakLang nak peluk kuat2!

o - ow! penat ye? drive kesana kemari...hehehe
tq ya dear?

Selamat Pengantin Baru

Hidayah & Suami



Semoga berkekalan sehingga ke hujung nyawa

SEKIAN, KeSAH CUTiKU

No comments: