Thursday, August 25, 2011

TAR Story

haiya...!!! 
semalam aku redah lagi Jalan Tengku Abdul Rahman (TAR) buat kali ke-3!! hahahaha.. mausk koi 9.. kuar koi 12... tak banyak yang aku beli.... sebab ramai gila org kut! tade mood nak shopping sangat.. tapi yang aku sempat rembat ;

1) Baju Kurong Cotton (3 pasang - RM100.00)
2) Kasut Anak Buah Aku (Fahrin)
3) Kasut  Anak Buah Aku Jugak (Sofeaya)
4) 2 Jersi Anak Buah Aku gak.. (Ammar & Faiz) sorry sayang.. mami ingat nak belikan 
    "HARIMAU" tapi takda saiz untuk budak kecik... tapi Jersi ni pon SMART... :) hope u like it
5) Kasut Aku! hahahha (ada gak kasut aku terselit kan?)


apa ag aku beli eh? urmmm tu jela kut... sebab terlampau ramai sangat org! mood untuk shopping tak berapa menjadi... ahai.... 

Ben10 - Ayen, Angrybird-Sofeaya
Ni lah hasil himpit2 kat TAR
4) 2 Jersi Anak Buah Aku gak.. (Ammar & Faiz) sorry sayang.. mami ingat nak belikan 
    "HARIMAU" tapi takda saiz untuk budak kecik... tapi J

.....Sekian..... 


p/s : SOGO? hurm....





2 comments:

sHima AzMir said...

amboi..byk nye cik yah beli....hehehe.

gloryahatty said...

haha! sekali skala tu... kalau selalu... wawawa... tokey balak pon boleh botak! hehe ma dah shop dah?