Tuesday, August 16, 2011

Satu Hari

Sungguh bosan kat ofis hari nih... soghang2.. kisahpuanlisa & Azura coti-coti Malaysia... hurm... aku duk ngadap komputer berejam2 tak tau nak buat apa.. last2 kuh tuka background blog nih.. hehehehe... (pink giler!) ahaks... pe sal nth... tapi takpalah... tadelah boring tengok mende yang sama... dok sebok2 akuh 'memaintenance' kan blog nih... Amirul Jamaludin telah mengisi blog kerja aku! hahahhaha.. padan muka aku... cakap la boring ag kan? kan dah dapat keje! hahahahaha!

Nak tau aku dapat best gift apa? aku kene buat folder meeting untuk Domestic Survey  2nd Meeting untuk Meeting pepagi bute besok! pehh memang buta mata akuh... 25 folder... (dengar cam senang kan?) siap ada sebelas separator setiap satu folder! haiyarkkkk! pengsan wa lo... tapi sib baik lo Amirul tu ha baik hati... buat sesama ngn aku sampe le habis licin tugas tuh.. heheh... thanks ye papa baqir...kitorang dapat keje tu koi 9.30pagi.... 12.30 - 1 tghr rehat jap... pastu sambung..semayang zohor... pastu.... sambung ag.. sampai le koi 4.20 petang... huih...lege bila dah siap... tggu nak campak kat bilik meeting pepagi sok... team work tangan yang memang nak muntah ngadap folder tuh....

koi 5 akuh balik tros! tade tggu2.... then buka pose.. 

haaa yang ni part yang aku suke! 

hahhaha... layan2 fb... anak buah aku c aznie telah meng'upload' gambar nih kat fb nyeh...sorry dear... your mummy love this so much! sampai terpaksa curik dari fb awak! hehehhe...tq darling!

that's all for today... tired, dizzzz, sume lah! babai...

**eh jap... malas ah datang keje besok boleh tak? menyampah lah ngn benda yang tak sepatutnya aku kene buat.. hurm ;( dah bosan ngn keje tu.... rasa nak bakar je sume kertas2 yang semak tuh...**

No comments: