Monday, August 15, 2011

Epy BufDay to Me!
Thank You Sayang… 
oh jeans ituh bukan milikku tapi c DIA

;) bila pikir2 balik kelaka jugak lah..cara dia nak surprise… soh siap2 
kengkonon nak tros bawak g :

aku memang dah dapat agak dia mau ajak buka luar punya hari tu.. hehe... tapi yag klaka nye... tempat yang dia nak pergi tu Restoran salah sorang officer division aku....Cik Azlina hamdan.... kekekeke... yang best nye.. dia booking last minute... So, memang fullbook! hahahaha at last dia pon terpaksa bagitau aku dia nak bawak g mana sebenanye.. Aku nye tergelak! hahahaha! kalau la dia bagitau awal2 confirm2 aku ley cakap tros je kat Cik Azlina tu haa... takyah call for booking pon takpa.... Takpalah sayang.. tade rezeki kita makan kat ctu kan.... akhirnya aku di bawak ke KLCC... 

Pusing nyer pusing carik Restoran kat sana.. sumenye fullbook woo...yelah... hari Sabtu kan.. memang payah lah nak dapatkan tempat.. pastu last minit lak tuh.... haiyark....! Lastly aku yang buat keputusan kitorang makan kat :


hehehe... KFC pon sodap kan sayang? kitorang akibat penat mencarik tempat makan koi 5.30 kitorang dah lepak kat dalam kfc tu haa... untuk ilangkan rasa tekanan lapa.. kitorang men game SOS.. penah main tak korang? hahahaha! best woooo.... Dia kalah ditanganku! kekekeke.. (padahal aku akan mengamuk kalau dia menang, strategi : main tipu laaaa... heheheh) ni lah yang kitorg makan :


nyum nyum nyum..... bruuppp... kenyang wooo... sebab tak dapat makan kat tempat yang di idam kan oleh dia... Dia telah memberi kuasa untuk aku pilih makan apa saja yang ada kat dalam dapur KFC tuh.. hahahhaa.....! apa lagi... bak kata org tua-tua... orang mengantuk kene sorong bantai lah.. hehehe...

Orang Tamak Salu Rugi.. kekekeke tapi takpa... Ayam2 KFC yang tak habis ditelan tuh kitorg buat mamam sahur.... yang paling penting krusher ngn jelly ice-cream tu aku santap dengan bangganya! sedap woooo... thanks to kisahpuanlisa.. yang mengajar aku erti kesedapan krusher!!! dan Rosita & Suraya (bukan namo sebona) yang kenalkan jelly strawbery ituh! wuuuhhoooo Terbaik lah!

apapapunthankyousayangiloveyousoooomuch!muuuaahhh

**cdia itu ialah :::::
Thank You Sayang!

No comments: