Monday, June 27, 2011

Erghhh Geli Mak Nok!

Hello!!

Kalau kau baca blog aku la kan..... aku rasa ko 'add on' cerita kot... aku cuma cakap... 'geli kot nak panggil panggil baby ni...' sebabnye ko bayangkan panggilan tu sampai kita tua....(if kita kawen ngn org tu la kan) buatnya umo ko dah ganyut... means nak mampos dah.... takkan ko still nak panggil baby nokk? hadoi.... 
Hurm.. ko ni tak sedar dek untung lah... ko patut bersyukor dapat org yang lurus bendul macam tu.... bukannya ko kene cucuk idong die jadi cam lembu jadian ko.... haish! kalau betol ko takot kene tinggal... bek ko jaga perangai ko k.... just a alittle bit warn from me la kan.. bukan apa.. lelaki ni kadang... depan2 pijak semut pon tak mati... tapi blakang blakang.... bunuh gajah pon skali libas je kot...

SO! Jangan Ingat kita selalu HOT! okay gurls? Chiaaaawwwsssss.....

Kalkulator!

Adoiyai.... sapa la yang rajin pinjam barang aku tanpa bagi tau ni! hari tu kabel USB aku! tau2 takda... carik punya carik... tup tup besok ada kat atas meja! pas tu ulang balik perkara yang sama! yang klaka nye peminjam ni tak reti nak bercakap bila nak pinjam! main sebat je..... kan dah kantoi satu hari tu... haaaa masa tu baru kau nak 'gagap'... haiyaaaaaaaaaaaaaaa... wa banyak stress wooo wa mau pakai itu barang sulah hilang! Ci**k betoi! Pulangkan kalkulator aku la dollllll!!!

Friday, June 24, 2011

Langkawi!

Langkawi Island!
tak sabarnya mau pegi!!! yeay!!! lagi bape hari je lagi... hurm... apa yang nak buat preparation eh? hehehhe..


Usahlah kau bersedih...Di hadapan mu aku hadir...

Suami ku,
Terima kasih diatas sokongan mu....
memberi aku seluas kasih sayang dan sokongan...
Walau apa pun yang aku kata atau luah... 
tak pernah kau abaikan
walupun tika itu kau sendiri dalam kepayahan 
menelan arus kehidupan...

Suami ku,
aku tau apa yang kamu sedang lalui...
kepayahan kau dalam menongkah masa hadapan kita...
tapi tak pernah kau nyatakan kepayahanmu...
Kadangkala aku berasa serba salah dengan perlakuanku...
Maaf kan aku sayang....

Suamiku,
walau apa pun yang terjadi... 
kau tak pernah tinggalkan aku sendirian walaupun 
kau dalam keadaan yang tidak mengizinkan...
Aku mohon maaf sayang...
Dengan keadaan aku yang tidak sekuat wanita lain...
yang sememangnya sentisa dilanda masalah...
Kau tetap ada di sampingku.
Memberikan aku semangat dan sokongan..

Tiada kata kata yang mampu aku luahkan
Hanya ucapan 'Syukur Alhamdulilah..' Terima Kasih Ya allah..
Kurniakan aku insan sentiasa ada disampingku... 

 
 

Thursday, June 23, 2011

Jangan Ada Benci



Tiada apa yang mampu aku ucapkan hanya ungkapkan Alhamdulillah.. syukur padamu ya Allah... memulangkan kembali pada kami... Amin..

Kisah Suka & Duka Sepangjang 2 bulan lalu

Hurm.... 2 bulan aku tak dapat bukak blog ni... sebab apa nak tau? aku lupa password!!! argghhh! stress jugak.. sebab tak dapat nak luahkan isi hati perut semua1 kekekee... ok.. let's begin with my story of my journey....


May
@titiwangsa 

Aku bergumbira sakan bersama anak anak buah kesayangan.... aku ajak kakak & abg ipar aku pegi ttwangsa beriadah ngn adik & kakak.... (ofkos ngan mama & papa diorang...) kitorang men badminton sambil melayan kerenah 2 baby yang sangat mencuit hati.... i love my family..... yess aku sayang semua ahli keluarga aku!! mmmuuuaaahhh :
Adik nak aiskrim kakak!! pleaseeee....
Untuk mengeratkan lagi hubungan family.. aku bawak Faiz & Azwin sekali _)
Siapa makan aiskrim paling hebat??





@Lembaga Getah Malaysia 

Kompang di paluuuuu pengantin baru.... duduk bersanding.... tersipu maloooo.... dil to pagal he..... heheheh aku lak yang feel lebih kan? hurm aku g kawen sedara belah hubby aku kat sungai buloh... wow! Merah Makngah!... Selamat Pengantin Baru Wahai Saudaraku..Semoga bahagia hingga ke Hujung Nyawa.... al-kesahnya... aku tak tau tema wane merah.. kebetulan baju kuwong aku merah you! wow naik sangat2 color tu.. ilovered! haha.... hurm... ni anak Pak Ngah Aim... yang best nye kitorg dibaginye duduk kat meja VIP.. ouch..... maloooo gak nak makan.. tapi kalau malu lapa kan? kekekeke.... haaa.. ni la kenangan yang sempat aku rakamkan.... (kitorg buli photographer supaya amikkan gambar kami.. hehehehhe) :-

 @Times Square
haaa... nak tambah kan lagi keceriaan hidup... kitorang satu family pegi t.s haha! yeaaahhh!! Drive sapai titiwangsa monorail station pastu ambik monorail sampai bukit bintang..... memang penat tapi PUAS! lepas jalan jalan kitorg singgah makan @stik house kat selayang mall... sweet moment :-



Sekian saja cite kuh sepanjang mei......bersama family ku.... ada lagi tau storey yang ausem! next update k? bubbye!! ummmaahhh!

Akhirnya!!

Yeay!!! blog! akhirnya me dapat jugak bukak kamu balik!!! 
Setelah sekian bulannya me lupa password ni! hehehehe! miss u sooo muuuuccchhhh blog! hurm banyak sangat me nak updated! erggghhh! finally i crack my own password!

Phew!!!!!