Friday, April 8, 2011

Shian Kakak & BB...

Hello My Dear Blog...
Hari ni me nak Story pasal my lovely teddy's... kakak & bb... Shian mereka... sebab minggu ni my lovely sista'z (Mama Nora) dah start keje... kat Hospital tempat mak me keje sejak 30 tahun yang lalu.... Jadi kakak & bb kena tinggal ngn umah pengasuh.. huk huk huk.. mmg sedih, sebab mereka sudah hampir 2 tahun Mama diorang yang taking care kat umag.. secara tetiba kene tinggal... fuiyooo cabaran bagi mereka berat... maklum r, 2-2 baby lagik... my lovely teddy's tu khabar nya menangis tak henti2... mungkin masih belum boleh terima.. shiannn.. yang kakak nye pulak lagi lah payah nak suruh diammmm... menangis dan menangis.. kesian....

Dear My Teddys,
Me harap dan berdoa agar kamu berdua dapat menerima keputusan Mama Nora ni. Kerana ini juak akan memastikan keadaan kamu berdua terjamin. Medapat kehidupan yang lebih selesa...Kakak & BB berhentilah menangis sayang... Mama tak pernah relakan ini semua... tapi demi Kamu berdua Mama terpaksa rela untuk kamu berdua juga... mama sentiasa sayang kamu..................................

 Love U..KaKaK, BB, & Mama..

No comments: