Monday, April 4, 2011

Hello My Dior!


Baaaaa CakkkkkKKK!!! _p

Hai hai hai! me today ok. ok saja..boleh lah...walaupu hari ni me kene g keje sendiri.. yess! im driving to-day! ERRRR pagi tadi redah jem yang amat dahsyat... fuhhh! Alhamdulillah sampai jugak ofiz.. blog tau tak hari ni 1st day me park dekat parking free MIDA!! wwuuuhuuuu!! puas hati me.. yelah benda frweee... sapa yg tak suka kan? hehehehe.. me tak penah letak gamba kan? heheheh ok lah... this time me nak letak pic my luvly anak2 kuh.. a.k.a anak anak buah ku tomey!!! yeay! me rasa me the hottez mummy for them...
luv this moment!!, jadi bb sitter b4 be a luvly mother... hurm.. sayang mereka!!! sangat2..






Sabtu, 2 apr 2010 :
@ sepantai sedalaman, 10 am - 12 noon :

Ini adalah permata hati kakak & abg ipar me... juga penghibur hati me, pengubat rindu me.. penenang jiwa me.. asyifa & aien... keletah kamu buat me tersenyum penuh makna kasih..


Lovely teddys...


..ashifa & aien..


bb want to sleep now mummy...

Ahad,
@ keselayangan kebaruan, 9am - 12 mid night..

Ini pulak anak-anak kakak hubby me... sayang pada mereka sama seperti curahan kasih kepada anak-anak me sendiri... pengubat me sentiasa....



Azwin, Faiz, Sofy & Fahrin.. cutest babies in the world...

hehehehe.. ok tak gambar-gambar tu..? sebenarnye me ada ramai lagi anak-anakkuh,,, t me update keh? me sayang mereka...sama... hurm... tapi... me ada sorang lagi anak buah yang sangat-sangat jauh dimata me.. me rindu dia.. nnt me story pasal yang sorang tu k? mizz you waiez... maklang always love you...

haaaaaaaaaaaa.. gambar yang kat 'top' skali tu gambar my hubby!! cakkkk!!! hehehhehehe.. gimik sudah... peace no war!! c you when i updated you lagi...!!! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

UUUUUUUmmmmaaAAHhhhhhhhHHH!!!

No comments: