Monday, March 28, 2011

Yeay!

hy my lovely Blog!! Mizz u So Muchh!! MMuuaxxx!,

Me memang jarang update blog kalau me takda mood nak update... _p
tapi hari ni
me nak share macam2 benda yang menarik dan mampu buat me tersenyum bahagia...

Me nak ucapkan TQVM to me punya hubby (bb u)... walaupun tak semahal mcm org lain dapat.. tapi me tetap hargai pemberian hubby ituh... hahahaks... me dapat set table makan!! yeay!! akhirnya, me tak pernah mintak... tapi mungkin naluri seorg suami yang faham kehendak isterinya... mmbuatkan me rasa bahagia sangat2...

Hurm.. sepanjang minggu lepas hubby me melekat kat umah... sebab, preparation kerja dia diperingkat awal.. maybe this week me tak dapat balik ke istana bahagia buat seketika... sebab hubby me dah mula sbok kot this week.. hari pun dia balik lewat... katanya ada kerja... tapi takpa sayang.. me paham... masa mula-mula kawen dulu jeje me meroyan ckit.. tapi tu semua dah macam asam garam hidup me... love you sayang!!

hahahhahah! blog tau tak? me dapat gift dari mama angkat me dari Tanah Suci Mekah (Mak Normah - memang kerja di salah sebuah hospital kat cna) gift dia nak tau apa? huhuhu... dia bagi me jubah, lipstick, perfume, beg zip....etc.. dan paling bertuah, me dapat buah zuriat muda... buah tu katanya 10riyal/pcs.. dia bagi me 2.. katanya usaha untuk dapat bb... Alhamdulillah... semoga berkat pemberian itu... amin... cara makan dia rebus buah tu sampai buah tu lembut, then makan buah tu... air rebusan pulak harus di minum... nak tau pengalaman me? kekekkekekek!!! pehhhh! pahit!!!!!!!!!!!!! bau buah tu macam rumput, rasa kelat buah tu macam kita gigit buah kedondong yang belum masak betul.. adoiyai... memang azab.. hehe.. tapi paling klaka nye hubby me... dia memang tak makan banda2 pahit... mcm ulam2 tu semua dia tak makan.. katanya pahit tak leh nak telan.. tapi this time.. his cannot do anything...hahhahahaha weather u like or not... u must to eat it!!! hahahhahahha... muka hubby me masa makan buah & minum air buah tu tak ubah mcm muka bux bunny tersepit pintu! _p kekekke.. shian bb u... tapi apa pun demi untuk dapatkan zuriat, kami rempuh dugaan ituh... _)

lastly me want to update is.. yesterday (ahad 6pm - 11 pm) me and hubby teman my lovely mom ke Carefour MidValley tok beli barang dapur... satu moment indah.. dimana me still teman my moms g beli barang dapur... sama macam sebelum-sebelum kahwin dulu... wow.. thanks sayang sebab benarkan me teman my moms.. a.k.a ur moms in law rite noe.. hehhe so sweet... me pilihkan barang2 yang mak sendiri tak sedar ianya diperlukan (as usual la, kalau me yang teman, mmg mak akan beli benda2 yang me suka.. hahhahahaks_P but it is useful mak..trust me hehhehe peace!) lepas tu me, mak & hubby eating-eating @ Gerai Blok B.. mak belanja!! yeay!! it is so wonderfull!!

mak, me sayang mak.. tak pernah walau sedetik pon me tak perlukan mak.. mak sentiasa dalam hati me walaupun me dah ada mak mertua... kasih me tak pernah berubah untuk mak.. love you so much mak..

bb u, u r always there for me even when i am down....
Love you sayang!! thanks for loving me!! & Thanks for everything you do for me!!

No comments: