Wednesday, March 30, 2011

Hari Yang Mendung..

Hurm.... pagi - pagi hujan... anak-anak buah me pulak bangun lambat.. mandi lama.. adoiyai... lambat me g keje hari ni... me 'moody' pagi-pagi ni.. me carik baju nak pakai g keje.. tapi takda yang sesuai.. last2 me belasah je baju yang ada... hubby me hantar g keje naik kete... dah nak sampai office ada pulak keta depan tuh bawak laju...batu jalan tepelanting kat cermin depan keta me.. hurm.. jawabnya cermin keta mi retak.. adoi.. next week nak g jalan jauh lak tuh... dengan ketanya belum services ag.. mmg malang betul nasib me today..

Me sebenarnya tak suka nak g keje hari ni. bukan apa.. me tak suka org yang sepatutnya buat kerja sama-sama dgn me.. tapi dia nak buat sorang2... mmg amat bosan. me rasa nak balik umah balik je. Macam mana me nak balik erh hari ni? Officer me tu agak selfish gak.. me dah lah duduk selayang.. hubby me pulak hari ni keje sampai lewat malam...bz katanya.. mcm mana ni? me nak buat apa erh? ah, lantak lah.. pa nak jadi jadi lah me.... tu semua biar ditentukan bila sampai waktunya.. hehhe..

Kenapa me moody eh hari ni? Mungkin sebab pagi-pagi me salah tarik nafas kot.. hurm entahlah.. tapi kesian pulak kat c dia... kena layan pangai buruk me nih... thanks sayang.. love u

No comments: